Kezelések

Mágneskezelés

A Földön minden élő szervezetre alacsony intenzitású mágneses tér hat. Bizonyított, hogy ezen mágnesesség elengedhetetlen feltétele volt a földi élet kialakulásának és lesz fennmaradásának.

Azonban, valószínűsíthetően az emberiség természet pusztításának köszönhetően, a tér intenzitása kb.100 évenként 5%-kal csökken. Tovább rontja a mágneses tér szükséges élettani hatását az az elektromos szmog, amelyet magunk körül teremtettünk a műholdak, mobiltelefonok, számítógépek használatával.

A fentiekből következik, hogy mesterségesen keltett mágneses tér hatására szorulunk sejtjeink természetes rezgésmintájának megtartásához, a túlterheltség megelőzéséhez.

A mágneskezelés javallatai:

- kimerültség, stressz, alvászavar
- csontritkulás
- vérnyomás problémák, szédülés
- fájdalmak, különösen a csonttörésből, izomsérülésből, izomlázból származóak
- nőgyógyászati panaszok, menstruációs görcsök, premenstruációs tünetek, változó kori     panaszok
- székrekedés

Ellenjavallatok:

- beültetett elektromos készülékek megléte (pacemaker, inzulinpumpa)
- terhesség, szoptatás
- epilepsia
- súlyos szívritmuszavarok


Ma már betegségként ismert a Mágneses Térhiányos Tünetegyüttes, amely a vállöv, a nyak és hát izomzatának merevségével, nyomásérzéssel kísért fejfájással, szédüléssel, járásbizonytalansággal, állandó fáradtságérzéssel jár együtt. A kellő intenzitású mágneses térben azonban az erek simaizomzata ellazul, csökken a vér viszkozitása, javul a sejtek vér és oxigén ellátottsága, újra töltődnek energiával, csökken a fájdalom. Aktiválódnak a csontépítő sejtek, gyorsul bizonyos szerkezeti fehérjék szintézise, az az erőteljes csont és porcképzés indul meg.

A kezelések előtt 30 perccel fél liter ásványvíz elfogyasztása javasolt.

Mágnesterápiás berendezésünk egyaránt lehetővé teszi a teljes test kezelését a szervezet egészét érintő betegségek, és a helyi kezelést, az egy-egy szervre lokalizálódó panaszok esetén.

A kezelési idő 15-20 perc. Tartós javulás már 5-7 kezeléstől várható. Heveny kórképekben a naponként, régóta fennálló panaszok esetén a heti 2-3 alkalommal végzett kezelés a javasolt. Mellékhatása a kezelésnek nincsen. Az első kezeléseket követően a panaszok felerősödhetnek, ezt a szervezet reakciójaként kell elfogadnunk.


A mágneskezelés ára TAJ kártyával: 2 000 Ft/alkalom, 9 000 Ft/ 5 alkalom.


 

 


« Vissza az előző oldalra!
Dr. Galambos György - Magyar