Gyógykúrák

Keringés program

A program egyaránt szolgálja a szívinfarktus, a stroke és egyéb érrendszeri betegségek megelőzését, illetve ezen betegségek utáni minél teljesebb felgyógyulást.

Keringés program - Szív-érrendszeri megelőzés, rehabilitáció

Tartalma:
Érvizsgálat arteriográffal
Mágneskezelés 5 alkalom
Oxigénterápia 5 alkalom

Javasolt: magas vérnyomás, érszűkület, szívinfarktus megelőzésére, gyógyszeres kezelés kiegészítésére, agyi történések utókezelésére.

Az életmódunkból, étkezési szokásainkból, káros szenvedélyeinkből eredő magas vérnyomás betegség és érelmeszesedés, valamint ezek szövődményei vezetik a megbetegedési és halálozási statisztikákat.

A mágnesterápia és az oxigén kezelés együttes alkalmazása önmagában is megfelelő módszer a keringési betegségek kialakulásának megelőzésére, de jó kiegészítője lehet egy már megkezdett gyógyszeres kezelésnek is.

A mágneses tér csökkenti a szimpatikus idegrendszer aktivitását, értágulatot okoz. Alkalmazásakor könnyebben folyóvá válik a vér. A javuló szöveti vérellátottság pedig lehetővé teszi, hogy a belélegzett magas koncentrációjú oxigén eljusson olyan sejtekhez is, amelyek eddig nélkülözték azt.

Kiegészítő kezelés:
-
méregtelenítés, hogy az addig oxigénszegény körülmények között lévő szövetekből kiáramló salakanyagoktól megszabaduljon a szervezet
- gyógyteák alkalmazása vérnyomáscsökkentés, vizelet hajtás céljából


A KERINGÉS PROGRAM ára TAJ kártyával: 14 000 Ft.


 


« Vissza az előző oldalra!
Dr. Galambos György - Magyar