Bemutatkozás, elérhetőség

Dr. Galambos György

  • Cím: 9740 Bükfürdő, Termál krt. 2., Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Fizioterápiás Intézet
  • Telefon: 0620/9376749
  • Mobil: 0620/9376749
  • E-mail: drgalambos@bukfurdo.hu

Nyitvatartás:

Hétfő

09.00-12.00

Kedd

11.00-14.00

Szerda

09.00-11.00

Csütörtök

11.00-14.00

Péntek

09.00-12.00

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Rendel: dr Galambos György az aneszteziológia és intenzívterápia, a fizioterápia és az üzemorvostan szakorvosa
  • Asszisztens: Galambos Gabriella fizioterápiás asszisztens és üzemi ápoló

 

Bükfürdőn 1997 óta dolgozunk. A Bükfürdő Gyógy-és Élménycentrum Fizioterápiás Intézetében pácienseinket kényelmes, jól felszerelt rendelőben, barátságos környezetben fogadjuk.

Terápiás lehetőségeinket folyamatosan bővítettük. A hatékony fájdalomcsillapításra elismerten alkalmas laserterápia, a szervezet működését összerendező, harmonizáló mágneskezelés, mellett a szív-keringési, valamint légúti megbetegedések okozta szöveti oxigénhiány megszüntetésére alkalmas oxigénterápia is betegeink rendelkezésére áll. Alsóvégtagi duzzanat, nehézláb érzés esetén gépi nyirokérmasszázs lehet a jó választás  A megszerzett tapasztalatok alapján állítottuk össze gyógycsomagjainkat, amelyekben kihasználjuk a kezelések egymást kiegészítő hatását.

Az érszűkület korai felismerésére, a stroke és a szívinfarktus megelőzésére szolgál a fájdalmatlan érvizsgálat, az arteriográfia.

Működésünk évtizedei alatt továbbképzéseken bővítettük tudásunk. Műszerparkunkat folyamatosan modernizáltuk,bővítettük. Laser- és mágnesterápiás készülékek sorát teszteltük, hogy a legjobb műszerek birtokában kezelhessük a többek között gerincfájdalom, izületi kopás, izületi gyulladás miatt nálunk jelentkező betegeket.

A több ezer személyesen elvégzett laser kezelés és mágnestér terápia eredményessége meggyőzött bennünk azok hasznosságáról mind akut, mind krónikus fájdalom esetén.

Pácienseink jelentős része az évek során visszatérő, kedves ismerősünkké vált.Hűségük a kezelési módszerekhez azt bizonyítja, hogy a fájdalomcsillapító laser terápia és mágnes kezelés rendszeres ismétlése hozzájárul egy jobb minőségű élet fenntartásához.

Betegeink között egyre több az aktív korosztályú vendég, akik számára fontos, hogy várakozási idő nélkül, rövid idő alatt jussanak eredményes terápiához. Különösen jó érzés számunkra, hogy  bejáratódott munkarendünk percre pontos előjegyzést tesz lehetővé, Előjegyzés alapján fogadott pácienseinknek nem kell a váróban időt vesztegetnie.

Rendelésünkre elsősorban a mozgásszervi fájdalmakkal, panaszokkal küszködőket, a civilizációs ártalmakban szenvedőket, a szív-érrendszeri és légúti betegeket, az egészségük megőrzéséért tenni akarókat várjuk.

 Térkép:

ÚtvonaltervezésKommunikációs űrlap

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!
!


!

CAPTCHA


Dr. Galambos György - Magyar